Federació.jpg

Afiliació a la Federació Catalana d'Handbol

Instruccions per afiliar-se a la Federació Catalana d'Handbol

 

 

JUGADORS, ENTRENADORS I DELEGATS AFILIATS LA TEMPORADA 2018-2019:

Els jugadors, entrenadors i delegats/des que la temporada 2018-2019 ja teníeu fixa federativa no cal que us torneu a afiliar.  Si hi ha  alguna dada incorrecte podeu accedir al vostre  perfil  de misquad (clicant aquí) i accedint  amb el vostre  e-mail i la contrasenya . si no recordeu  la contrasenya podeu generar una de nova (clicant  aquí).

Tots els jugadors, entrenadors i delegats/des rebreu un correu al e-mail que heu posat a la afiliació de misquad amb un enllaç per  unir-te  a l'equip per aquesta  temporada 2019-2020. Cal entrat en aquest enllaç per aceptar la invitació. Aquest pas es imprescindible per poder tramitar la fitxa. El  club  us avisarà quan us enviem el correu. 

 

Tingueu en compte que en cas de tenir el DNI caducat haureu de tornara a pujar el DNI escanejat de nou al aplicatiu misquad.

 

JUGADORS NOUS  NO AFILIATS  LA TEMPORADA  2018-2019:  

A partir de la temporada 2018-2019 tots els jugadors, entrenadors i delegats heu d'estar donats d'alta a l'aplicació d'afiliació de la Federació Catalana d'Handbol "miSquad" per poder donar-vos d'alta la fitxa federativa.

1. REQUISITS  PREVIS ABANS D'AFILIAR-SE 

  • Tenir el DNI en vigor escanejat per ambudes cares en dos documents o NIE/Passaport en cas de ser estranger.

  • Fotografia recent (tipus carnet i en bona qualitat)

  • Correu electrònic personal (cal que sigui un correu electrònic al qual tingueu accés.  Us enviaran un correu de validcació). El sistema no permetrà dos usuaris amb el mateix correu electrònic.

  • En cas de ser menor de 14 anys i no tenir DNI, l'aplicació facilitarà un número identificatiu. Important guardar aquest número perquè és el que necessitarà el club per tramitar la llicència.

  • Menors d'edat necessitaran de l'autorització paterna per poder afiliar-se. Cal doncs, omplir el següent formulari (descarregar clicant aquí).

2. AFILIACIÓ

  1. Descarregueu la següent guia d'afiliació on s'explica detalladament com afiliar-se.

  2. Entreu al següent enllaç per començar l'afiliació

Per qualsevol dubte amb l'afiliació us podeu posar en contacte amb el club enviant un correu electrònic a: equips@handbolberga.cat